GEZOND VERMAGEREN

Op een gezonde manier afvallen betekent niet alle lekkers schrappen en zichzelf uithongeren, maar doelgericht eten en bewegen met een uitgebalanceerd voedings- en beweegschema.

 

Intakeconsultatie

Wil je wel vermageren, maar lukt het je niet alleen of weet je niet hoe? Heb je geen tijd om gezonde maaltijden te bereiden, heb je nood aan een strikt dieet en vast schema met snel resultaat of wil je het eerder langzaam aan doen?

In een eerste gesprek wordt een anamnese afgenomen (persoonlijke gegevens, gewichtsevolutie, gezondheidsproblemen, eetgewoonten, motieven, ...) en wordt het belang van een gezonde voeding en het maaltijdritme uitgelegd. De lichaamslengte en het gewicht worden gemeten. Er wordt ook een BIA-meting gedaan. Dit is een computergestuurde meting om de spier-, vocht- en vetmassa te bepalen, alsook de basisenergiebehoefte. In functie van de resultaten wordt dan een dieet- en bewegingsvoorstel besproken. Je gaat naar huis met de eerste raadgevingen voor de aanpassingen in je voedingspatroon en kan dan thuis de verschillende mogelijkheden rustig bekijken. Achteraf kan je zelf beslissen welke methode je wenst te volgen. Het is namelijk belangrijk dat jij je er goed bij voelt en haalbaar vindt, want tenslotte ben jij degene die het dieet moet volgen.

Prijs: 40 euro

 

De 3 dieetmethoden zijn:

  • Klassiek vermageringsdieet: persoonlijk schema met gezonde voeding
  • Equilibre3 Programma: gezonde voeding in combinatie met vervangmaaltijden
  • Diran Plan: koolhydraatarm dieet 

 

Het klassiek dieet en het Equilibre3 Programma verlopen min of meer op dezelfde manier, enkel worden er bij EQ3 in het begin vervangmaaltijden gebruikt. Deze vervangmaaltijden bevatten alle nodige voedingsstoffen om evenwichtig te vermageren. Je kan altijd van het ene dieet naar het andere overstappen.

 

Klik hier voor meer info:

   Klassiek                    Equilibre3           Diran Plan

vermageringsdieet       Programma