EQUILIBRE3 PROGRAMMA

Succesvol afslanken kan ook met het EQ3 Programma. De vervangmaaltijden zijn snel en makkelijk te bereiden en zijn tevens geschikt voor onderweg.

Je start met een intensieve voorbereiding van 2 dagen. Je vervangt dan al je maaltijden door de heerlijke EQ3 drinkmaaltijd. Vanaf de 3de dag houd je je aan 3 maaltijdmomenten per dag, waarbij je 2 maaltijden vervangt door lekkere, eenvoudig klaar te maken of kant-en-klare EQ3 maaltijden (shake, soep, flakes of reep) en 1 zelf te bereiden maaltijd. Zo neem je minder calorieën op dan je verbruikt en toch krijgt je lichaam alle nodige voedingsstoffen en vitaminen, die het nodig heeft. Dit is belangrijk, want zo kan je op een gezonde manier afslanken en het overtollige lichaamsvet verbranden.

Al na enkele dagen is er resultaat en wordt je lichaamsvet succesvol afgebroken. Geleidelijk aan wordt er overgegaan naar 2 gezonde maaltijden om tenslotte naar 3 zelf te bereiden, gezonde maaltijden te gaan om je gewicht te stabiliseren.

 

Startcoaching 1

Na het meten van je gewicht en lichaamssamenstelling wordt het te volgen programma besproken. De bereidingswijze van de vervangmaaltijden wordt uitgelegd, evenals de basisprincipes voor je gezonde, zelf te bereiden maaltijd. Je ontvangt tevens een map met alle info over het EQ3 Programma.

Prijs: 35 euro 

 

Startcoaching 2

De portiegrootte van de verschillende voedingsmiddelen voor de gezonde maaltijd wordt besproken. De resultaten van de BIA-meting zijn een indicatie of je goed gestart bent.

Prijs: 25 euro

 

Startcoaching 3

Aan de hand van de meting van lengte, gewicht en BIA wordt de eigen lichaamssamenstelling geanalyseerd en uitgeprint. Het 'ideale' lichaamstype en het streven naar dit type wordt besproken.

Prijs: 25 euro

 

Vervolgcoaching

De eerste weken kom je wekelijks op controle, nadien kan dit na 1 of meerdere weken. Dit wordt individueel afgesproken. Tijdens deze vervolgconsultaties wordt het dieet verder besproken en wordt er steeds een BIA-meting gedaan om na te gaan of de actieve celmassa behouden blijft of verbetert en de vetten verbrand worden.

Het is de bedoeling dit dieet langer vol te houden dan enkele weken en alzo nieuwe voedingsgewoonten aan te leren. Regelmatige controle, ondersteuning en evaluatie zullen je hierbij helpen.

Prijs: 15 euro

 

Voordeelprijs:

- Startreeks (3 startcoachings): 70 euro

- Opvolgreeks (5 vervolgcoachings): 60 euro

 

Sven verloor 20 kg in 8 maanden!

"Met een gewicht van 103kg en een streefgewicht van 82, was een dieet, begeleid door een erkende diëtiste, de beste keuze. Meer ...