KLASSIEK VERMAGERINGSDIEET

In functie van de energiebehoefte en voedingsgewoonten wordt er een persoonlijk dieetplan opgesteld op basis van gezonde voeding volgens de voedingsdriehoek.

 

Startcoaching1

Er wordt overlopen wat je normaal eet en drinkt, wat je lust en niet lust. Er wordt uitleg gegeven over de toegelaten voedingsmiddelen en de producten die je best kan mijden. Dit alles krijg je mee in een mapje. Er wordt ook een meting van het gewicht en de lichaamssamenstelling(BIA-meting) gedaan.

Prijs: 35 euro

 

Startcoaching 2

In functie van je persoonlijke lichaamssamenstelling en energiebehoefte ontvang je een dagschema. Dit schema wordt individueel aangepast aan de eigen eetgewoonten.

Tevens wordt het gewicht bepaald en wordt er een BIA-meting gedaan.

Prijs: 25 euro

 

Startcoaching 3

Aan de hand van de meting van lengte, gewicht en BIA wordt je eigen lichaamssamenstelling geanalyseerd en uitgeprint. De huidige meting wordt vergeleken met de vorige om na te gaan of je goed bezig bent. Kan je je aan het dagschema houden of zondig je nog teveel? Of doe je het te streng? 

Prijs: 25 euro

 

Vervolgcoaching

De eerste weken kom je wekelijks op controle, nadien kan dit na 1 of meerdere weken. Dit wordt individueel afgesproken. Tijdens deze vervolgconsultaties wordt het dieet verder besproken en wordt er steeds een BIA-meting gedaan om na te gaan of de actieve celmassa behouden blijft of verbetert en de vetten verbrand worden.

Het is de bedoeling dit dieet langer vol te houden dan enkele weken en alzo nieuwe voedingsgewoonten aan te leren. Regelmatige controle, ondersteuning en evaluatie zullen je hierbij helpen.

Prijs: 15 euro

 

Voordeelprijs:

   - Startreeks (3 startcoachings): 70 euro

   - Opvolgreeks (5 vervolgcoachings): 60 euro